جمعه ۱۵ آذر ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۲
۰ نفر

این روز‌ها که انواع و اقسام روش‌ها برای بهره‌مندی از دندان‌های سفید و شفاف متداول است، کمتر کسی به فکر تجویز‌ مادربزرگ‌ها در مورد مواد غذایی که دندان‌ها را سفید‌تر می‌کنند، می‌افتد.

اما باید گفت که تقریبا همه راه‌های جدید و شیمیایی در سفیدکردن دندان‌ها در نهایت آسیب‌هایی برای دندان به همراه دارند. این درحالی است که مواد غذایی نه تنها به دندان‌ها آسیب نمی‌زنند، بلکه در عین حال املاح و ویتامین ها را به بدن می‌رسانند.

تجربه مادربزرگ‌ها حاکی از آن است که بعضی از مواد غذایی مانند کرفس، سیب، هویج و گلابی در سفید کردن دندان ها موثرند.

همچنین مخلوط جوش شیرین و خمیردندان هم به سفیدکردن موقتی دندان‌ها کمک می‌کند. در مقابل توجه داشته باشید که برخی نوشیدنی‌ها و خوردنی ها دندان‌ها را تیره و کدر می‌کنند که از جمله آنها می‌توان به چای، قهوه، شربت های میوه، شاتوت، زغال اخته، چغندر، و نوشابه های انرژی زا اشاره کرد.

پس از مصرف این مواد باید حتما از مسواک استفاده کرد تا رنگ دندان‌ها به مرور تغییر نکند.

کد خبر 70101

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز